MX World

01/05/2022 18:37 - geplaatst door Stingray

Zit Brackman in de vorm van zijn leven? In elk geval, enkel David Segers was in eerste instantie de enige die weerwerk kon bieden aan Wietse. Seegers leidde zelfs tot hij door een losgekomen bout aan de kant werd gezet. Brackman had zich ondertussen voorbij Tallon Verhelst gewerkt en kreeg de leiding dan cadeau. Junior Decouter zou derde worden voor Jorne Tytgat en Greg Vullers. In de tweede reeks liet Brackman niemand langszij komen. Segers kon nu wel uitrijden en bleef zelfs onder de 7 seconden. Decouter leek op weg naar de derde plaats in de reeks en de eindstand, maar hij moest de duimen leggen tegen Dennis Wagemans, Verhelst en Tytgat. En die twee stonden naast Brackman te schitteren o het  schavot.

Wietse Brackman by Brain MX Photography