MX World

03/05/2022 12:54 - geplaatst door Stingray

Het wordt een weekeinde zonder speciale hoogtepunten.

In Italie, Maggiora, vervolgt het WK zijn programma, samen met de EMX250 en de EMX Open

VLM/JMS gaat op 7&8 mei aan de slag inSint-Huibrechts-Lille. Op uw GPS de Peerderbaan in geven. Een VJMO/MCLB tweedaagse is er in Oostrozebeke op circiut de Verre Ginste langs de Gentstraat. VMCF trekt naar Zoutleeuw om ook twee dagen te c rossen in de Dungelstraat. AMPL, veel wind in de Waalse zeilen heeft een standvastige kalender met vaste circuits. Dit weekeinde in Winville, een niet permanente permanente en beenharde baan, die helemaal werd opgeknapt.

MO Nederland gaat crossen vlak bij mijn deur. Ik ga eens een kijkje nemen in Reusel. De KNMV rijdt enkel op zaterdag 7 mei in Hellendoorn.

Ik vond enkel een affiche van VLM.......