MX World

09/05/2022 10:13 - geplaatst door Stingray

De twee kampioenen Tomac (verlengde zijn Yamaha contract) en Jett Lawrence zaten de finale gekwetst uit. In de spectaculaire finale van de 450 ging de zege naar Jason Anderson, voor  Chase Sexton, Justin Barcia en Malcolm Stewart. Deze laatste twee vochten een hoog sportief en een hoogst onsportief duel uit....!  Tomac wordt voor de tweede keer kampioen voor Anderson en Stewart. De shoot-out in de 250 bracht een eerste zege voor Nate Trasher. Hij versloeg Hunter Lawrence en Pierce Brown. De tweede plaats van Lawrence volstond niet om Christian Craig van de titel te houden. Deze reed op eieren naar een achtste plaats en dat volstond. Het was wel even bibberen toen hij laat ten val kwam.. Hunter blijft tweede, op afstand gevolgd door Michael Mosiman. Broer Jett won wel de East Coast voor RJ Hampshire en Pierce Brown.

We laten de beelden spreken.

250 shootout highlights.

450 highlights.