MX World

07/06/2022 10:47 - geplaatst door Stingray

Een paar korte flashberichten over de VLM-cross in Lommel en de maandagwedstrijd van VMCF in Moresnet. In de Walen won Stijn Verstrepen de beide manches en bijgevolg ook de eindstand. Daarin hing hij Romain Delbrassine (6-2) en Gabriël Tanguy (5-4) vooraf. Frederic Weigert was de beste 250 cc-rijder.

VLM Lommel begon goed, maar  enkel wolkbreuken noopten uiteindelijk tot annulatie. Bovendien was het internet er weerbarstig. Zo reden de inters  maar één manche. Met Yentel Mqartens in Lommel aan de start weet je natuurlijk hoe de uitslag er uit ziet. En toch. Cedric Grobben kwam heel slecht uit de de eerste ronde en zette een fenomenale achtervolging neer die hem uiteindelijk op de tweede plaats bracht. Is Grobben mee in de start, krijgen we mogelijk een ander verhaal.  Bryan Engelen streed vooraan ook mee maar hij moest passen voor de Zuid-afrikaan Cameron Durow en Jordi Van Mieghem. Brent Aerden, Dieter Vromans en Ilan Heirwegh waren de betere kwartliters.