MX World

08/06/2022 13:21 - geplaatst door Stingray

Nick Triest kwam zondag in Zwitserland ten val. Hoe het met hem gaat  vertelt hij zelf:" Hallo allemaal. Zoals jullie al wel gelezen hebben ben ik maandag op de wedstrijd in Zwitserland ten val gekomen bij de start. Het was een heel domme val doordat ik aangereden werd. De val op zich was maar gewoon omvallen maar men been zat tussen de andere zijn  motor en ik kreeg dan nog eens een motor op mij zodat men scheen en kuitbeen gewoon middendoor brak en men voet naar achter stond. Dat was even schrikken want de pijn kwam maar een aantal seconden nadien en de gevolgen waren wel serieus. Meteen hebben ze me daar naar het ziekenhuis gedaan en platen en CT-scan genomen en zoals ik al vreesde: scheen- en kuitbeen zijn over. Ook aan de plaat die in men enkel zat was het gebroken. Ik heb meteen naar men dokter in België gebeld, naar Dr. Peersman in Antwerpen en hij zou me dan ook opereren wat gisteren meteen gebeurt is! Ben heel blij dat ik zo een goeie dokter heb waar ik op een feestdag naar stuur en me meteen verder helpt al jaren lang heb ik Geert aan men zijde als topdokter. Bedankt weer voor de goede zorgen! Operatie is goed gelukt en nu kan de revalidatie beginnen. Komt allemaal goed! Wil ook iedereen bedanken in Zwitserland, de vele berichtjes van supporters daar, en piloten en ook het team voor de hulp en het meeleven. Men vriendin Joyce die 720 km is afgekomen met de auto met mij en mijn papa en Nadine met de camionet afgekomen zijn."