MX World

07/06/2022 17:57 - geplaatst door Stingray

Alessandro Lupino raakt maar niet uit het sukkelstraatje waarin hij verkeert na zin blindedarmontsteking en de operaties die daar op volgden.

Lupino:" Het is een heel moeilijk moment in mijn carrière, ik ben verdrietig en gedemoraliseerd. De ontsteking veroorzaakt door blindedarmontsteking is nog steeds niet opgelost. Na de bevindingen van vorige week kreeg ik de diagnose vergrote mesenteriële lymfeklieren. Ik ben gedwongen te stoppen, opnieuw, maar dit is de enige oplossing, samen met medicatie, om de ontsteking op te lossen. Het spijt me zeer voor mijn team, mijn sponsors en al mijn fans. Ik heb mijn best gedaan om weer in vorm te komen, maar ik heb gefaald.
Nu heb ik tijd nodig om aan mijn gezondheid te wijden, maar ik hoop dat ik snel weer in vorm ben."