MX World

25/06/2022 08:17 - geplaatst door Stingray

Als Betty Van Lommel, ooit de snelste crossende dame vanBelgië - en ze was echt snel - ergens de schouders onder zet, dan weet je dat het goed is. Betty is al enkele jarende de stuwende kracht achter de Belgische VMCF vrouwenploeg. Ze neemt haar job wel heel hoog op, want terwijl ze al onderweg was naar Feldkirch (Oostenrijk) stuurde ze en passant nog het volgende:

"Dag Leon, onze dames hebben zondag hun 1e Imba wedstrijd. Zou je iets op MxWorld kunnen zetten aub. Hier wat info: Aanstaande zondag 1e IMBA Ladies wedstrijd te Feldkirch. Drie jaar na de vorige editie komt de jeugd er aan. Jonge piloten die met trots  en veel motivatie hun VMCF federatie vertegenwoordigen. Onze newbies te beginnen met de jongste #36 Ophelie Ernotte , #37 Fynia Messiant en #39 Milla Goormans. #31 (eigenlijk 32) Britt Van Muylem is opnieuw van de partij. De gekwetste Steffi Laier #31 kreeg de laatste moment groen licht, zij sluit als "oldie"de rij. Brenda Wagemans, regerend IMBA kampioene gaat haar titel niet verdedigen."

In haar haast kent ze wel twee keer het nummer 31 toe, maar alla, wie zonder zonden is..... Succes dames!