MX World

22/07/2022 13:43 - geplaatst door Stingray

Pauls Jonass van Standing Construct Husqvarna Factory Racing zal dit weekend de MXGP van Vlaanderen, ronde 14 van het FIM Wereldkampioenschap motorcross in Lommel, Belgiƫ, missen vanwege een niet-genezen wond aan zijn rechterarm.

Jonass viel in de eerste ronde van race twee tijdens de MXGP van Tsjechiƫ in Loket, waar hij een ernstige snijwond opliep aan zijn rechterarm. Medische controles hebben uitgewezen dat de Let het geluk had om zenuw- of spierbeschadiging te voorkomen; echter, gezien de diepte van de wond, hebben artsen de '41' geadviseerd om te voorkomen dat de snee in gevaar komt door dit weekend te racen.

Jonass en het team hebben vervolgens besloten om medisch advies op te volgen en niet deel te nemen aan de Grand Prix van Vlaanderen.