MX World

23/07/2022 19:30 - geplaatst door Stingray

Kay De Wolf was de enige die vorig jaar Jago Geerts een reeks kon afsnoepen. Wij zetten hem dan ook vlot bij de favorieten voor Lommel. Zaterdag bewees Kay die rol aan te kunnen. Hij won van start tot finish als leider voor Thibault Benistant en Jago Geerts. De reeks begon met een dominocrash waarbij Tom Vialle Kevin Horgmo, Simon Langenfelder en  Liam  Everts betrokken waren. Voor Vialle meteen einde verhaal en opgave. Tom Guyon die mee in de goede vlucht zat werd weggejaagd door Benistant en de heroptredende Roan van de Moosdijk.. Geerts kwam na een ronde als zesde door. Hij peuzelde eerst Guyon op en vervolgens Andrea Adamo. Van de Moosdijk spartelde wat langer tegen, maar met nog zes ronden te gaan bezette Jago de derde plek. Liam µEverts liet de remonte van de dag optekenen. Als allerlaatste de baan opgegaan in de eerste bocht werd hij nog fraai zevende.