MX World

25/07/2022 09:59 - geplaatst door Stingray

Voor enkele weken zagen we Wesley Dieudonné een race voor het OPNK winnen in Eersel. Wes zag deze race als voorbereiding op het EK in Lommel. De Waal reed wel vaker in Vlaanderen en nederland sinds vorig jaar.  Zaterdag deed hij het prima in Lommel in de eerste manche van de EMX250. Hij werd twaalfde. Maar zondag liep het verkeerd in de eerste ronde.

Zo meldt de familie op FB: " Wesley i deze zondag gevallen in Lommel. Hij moest een spoedoperatie ondergaan vanwege een blessure aan de milt. De chirurgen hebben het orgaan verwijderd. De operatie is goed verlopen, het is erg pijnlijk. Wesley blijft voorlopig op de IC. Je was zo blij en enthousiast om deel te nemen aan dit EK in eigen land. Je hebt ons super kwalificaties gegeven en een geweldige 12de plaats in de eerste ronde. Ik ben zo trots op jou, op je werk, je vastberadenheid, je moed en daar heb je het hard nodig. Ik wil ook de mensen die in deze moeilijke tijd aanwezig zijn heel erg bedanken. Bedankt allemaal ... 

Spoedig herstel Wesley, vechters zoals u hebben we nodig.