MX World

05/09/2022 09:00 - geplaatst door Stingray

Twee liefhebberswedstrijden dit weekeinde. In Zegelsem gingen de beide reeksen naar Ken De Dycker. De dagwinnaar was dus snel bekend. Voor de ereplaatsen werd vinnig geknokt en lagen de punten bijgevolg dicht bij mekaar. Mattis Meersschout haalde het met een 2/4- score voor Mark Boot (5/2), Jorne Tytgat (4/3) en David Segers (3/5). Er was een flinke opkomst bij de Inters met enkele gastrijders.

AMPL reed in Wilancourt, met een triple voor Kevin Fors. Hij begon er aan met de eindzege bi de MX2, voor Adrien Wagener en Noa Denil. Vevolgens zette Fors zijn zinnen op de MX1-klasse die hij ook won voor Tanguy Gabriƫl en Benjamin Doneux. Volgde dan de Superfinale met dezelfde uitslag als de MX1. AMPL blijft veel inters treken met in beide reeksen telkens mee dan 25 starters.

Kevin Fors, credits Rendel Baetens.