MX World

05/09/2022 09:27 - geplaatst door Stingray

Jago Geerts: "Eigenlijk heb ik nu meer zin om dadelijk naar huis te gaan en te kunnen ontspannen. Maar ook verliezen is een deel van topsport en willen jullie weten hoe ik mij voel. Het is een zure pil om door te slikken als je weet dat je de snelste rijder op de baan bent en dat de beslissing pas in de laatste ronden valt. Door Vialle onder druk te zetten, ernaast en zelfs even voorbij te gaan ging hij in de fout en kwam net voor mij te val. Ik raakte zijn wiel en werd over mijn motor gekatapulteerd. Toen Vialle sneller terug op zijn motor zat wist ik dat het voorbij was. Het scheelde letterlijk tien centimeter en dan had ik zijn wiel niet geraakt en was de wereldtitel voor mij geweest. Drie keer op rij stranden op de tweede plaats in het kampioenschap doet pijn. Zeker deze keer omdat de titel wel heel dichtbij kwam. Op deze manier wil geen enkele topsporter verliezen. Nu gaan een paar weken rust mij goed doen om de nederlaag te verwerken. Vooral de val kan ik op dit ogenblik nog niet goed een plaats geven. Bedankt voor al jullie steun...... "