MX World

07/09/2022 09:23 - geplaatst door Stingray

Terwijl het stof neerdaalt op een echt gedenkwaardige FIM International Six Days of Enduro (ISDE) in Frankrijk, zijn er al plannen voor de zevenennegentigste editie in Argentinië volgend jaar. Angelo Contini en Belén Otero uit Maseventos waren aanwezig om ISDE 2023 - Argentinië te introduceren. Na een onderbreking van bijna vijf jaar keert de FIM ISDE in 2023 terug naar Zuid-Amerika. San Juan in Argentinië zal de langstlopende offroad-motorrace ter wereld verwelkomen. Eerder werd daar voor het laatst in 2014  georganiseerd.

Het is een hoogtepunt voor veel FIM ISDE-deelnemers, San Juan zal zeker een spectaculaire rce-scene neerzetten dankzij het ongelooflijke natuurlijke landschap, de Enduro-gepassioneerde regio en het uitzonderlijke organisatiecomité. Er wordt gewerkt aan een geheel nieuwe baanindeling, wat betekent dat degenen die in 2014 hebben geracet, ook nieuw terrein en nieuwe paden kunnen verwachten. Ook komt er een nieuwe locatie voor de paddock. Voor 2023 wordt de race begin november verreden, wat zorgt voor optimale temperaturen om te racen. Exacte data en verdere details zullen te zijner tijd worden bevestigd.

De promo clip over de ISDE 2024: HIER  klikken.