MX World

19/09/2022 09:09 - geplaatst door Stingray

Zaterdag 24 september hebben onze buren “Golfvereniging de Woeste kop” een groot golf evenement. Daarom is het RES motorcrosscircuit deze dag gesloten. Om onze relatie te bevestigen hebben we een paar mooie unieke shots gemaakt, uiteraard met respect voor elkaar. Op de foto ziet u de Crossmotor van Nancy van de Ven, huidig Wereldkampioen dames motorcross, voorzitter Frans Kempenaars van golfvereniging de Woeste Kop, voorzitter RES Axel Rudi Adam en bestuurslid RES Axel Ad Colijn. Van deze cross loze dag heeft RES dan ook gebruik gemaakt om een leuke dag te organiseren voor de RES vrijwilligers.

Met dank aan: Patrick Vispoel (fotograaf), familie van de Ven (voor het beschikbaar stellen van de motor), Motor2000 Heinkenszand (gebruik bandenhoezen ter bescherming) en Golfvereniging de Woeste Kop voor  de samenwerking.