MX World

26/09/2022 10:13 - geplaatst door Stingray

Perfecte rij-omstandigheden in Lummen. Puik werk van de organisatie.

De eerste reeks lag na een paar ronden in de goede plooi toen Cedric Grobben en Bryan Engelen voorop reden en Brent Aerden vanaf de vijfde plaats de top twee kam vervoegen. Jordi Van Mieghem won het duel met Dieter Vromans en werd viede voor Steve Seronval die na een dipje vroeg in de race toch top vijf haalde. Grobben haalde het onbedreigd. In de tweede reeks probeerde Arno Van Mieghem mee te gaan met Grobben en Engelen. Twee ronden vooor tijd moest hij Jilani Cambré voor laten. Arno werd wel vierde voor Aerden.

Aerden won zo de MX2 klasse voor Vromans en Kristof Scheynen. De MX1 was uiteraard voor Grobben, Engelen en toch Jordi Van Mieghem.

Cedric Grobben FB, credits Louie Wouters.