MX World

27/02/2023 09:02 - geplaatst door Stingray

Nies dan lachende gezichten bij MCC De Kempen. Overal goed gevulde starthekkens met liefst 12 topteams bij de Inters. Kregen we een verrassende winnaar? Ja en neen. In de eerste reeks reden Keuben-Titman zowaar 20 seconden weg van Van Werven-De Veene, terwijlHermans-Van Den Bogaart en Bax-Cermak wat experimenteerden. Toen die twee laatste spanen voluit gingen in de slotreeks werd het in de slotronden spannend. Hermans leidde en was virtueel winnaar maar bij de voorlaatste ronde sloeg Bax toen. In het bos dus voor ons nie zichtbaar, slaagde Hermans er alsnog in om Bax te passeren, zodat hij en Ben met gelijke punten toch de wedstrijd wonnen voor Keuben-rietman. Ricardo Phoelich had bij de Quads de handen vol aan Richard Ruttenberg. Foto: FB Ben Van Den Bogaart. Alle uitslagen: Zijspan Seisoens Opener, MCCDEKEMPEN, Netherlands - Official Event Results, MYLAPS Speedhive