MX World

05/03/2023 18:24 - geplaatst door Stingray

De MX2 gaf twee keer dezelfde uitslag. Kay de Wolf won ze allebei voor Andrea Bonacorsi en Jago Geerts. Meteen kende iedereen de eindstand. De Wolf ging in reeks een aan voor Van Erp maar die maakte een fout. Idem voor Geerts. Bonacorsi reed vanuit de tweede rij naar twee, ver ronden later bezette Geerts de derde plaats. Terwij Bonacorsi en de Wolf bakkeleiden om de leiding in reeks twee zette Geerts alweer een fikse achtervolging op, maar de koplopers waren buiten bereik. Jarne Bervoets was oppermachtig in de 85 cc. Maximilian Werner was de beste 125 cc-rijder en Lynn Valk klopte Lotte Van Drunen bij de dames. Douwe Van Mechgelen, vijfde in de slotreeks, en Ian Ampoorter haalden net niet de top tien in de algemene eindstand. HIER de uitslag 125cc/Dames, HIER de uitslag van de 85 cc en HIER de uitslag van de MX2. Jarne Bervoets, credits Niels Ooms..