MX World

05/03/2023 18:52 - geplaatst door Stingray

Na de zege van Liam Hanström in Lommel wist Jere Haavisto in Tessenderlo de Scandinavische zegereeks verder te zetten. Hij bikkelde met Cedric Grobben, maar die raakte een paaltje en scheurde zijn uitlaat, met opgave voor gevolg. Nolan Cordens profiteerde van een verzwakkende Bryan Engelen om derde te worden. In de tweede reeks leek de zege naar Grobben te gaan, want Haavisto miste zijn start en Cordens was pas vijftiende en zou nog eens haperen. Geen probleem echter voor de Fin die snel aansloot vooraan en de reeks won voor Grobben en een sterke Brent Aerden. Haavisto dus eindwinnaar voor Brent Aerden en Jilani Cambré. In de kwartliter klasse was er winst voor Ilan Heirweg voor Marnic Lagrou en Dieter Vromans, die als laatste startte in de openingsreeks.