MX World

14/03/2023 12:08 - geplaatst door Stingray

VLM gooide al vroeg de handdoek en is dus wedstrijdvrij. Update: AFGELAST VJMO/MCLB Wachtebeke. MO Nederland opent zondag in Den Hout.

Maar wie topsport wil zien zal richting Gelderland moeten. In Harfsen, de vroeger woonplaats van crosser Pedro Tragter wordt de eerste manche gereden van de Dutch Masters Of Motorcross. Jeffrey Herlings mikt op de grote prijzenpot met verder ook Romain Febvre, Mitch Evans, Brian Bogers, titelverdediger Calvin Vlaanderen

In de MX2-klasse zien we onder meer GP- toppers Kay De Wolf, Roan Van de Moosdijk, WK-leider Jago Geerts en Rick Elzinga, dus met deze mannen is spektakel gegarandeerd! Op 19 maart wordt in totaal in vier klassen, 85cc – 125cc – MX2 en MXGP, gestreden om de punten. De 85 en 125cc klasse vormen de kraamkamers voor de talenten van de toekomst, met dit seizoen opvallend veel buitenlandse inbreng.