MX World

13/03/2023 10:56 - geplaatst door Stingray

De volharding van de Stroeckxvrienden leverde een enorme topwedstrijd op in Vorselaar. De kaap van de 500 piloten werd gerond. Er was in gans België maar één wedstrijd die kon doorgaan. Pluim op de hoed van de organisatie. En op die van Yentel Martens. Pas terug van een Argentijnse beachrace nam hij resoluut het commando in handen. Thuisrijder Jilani Cambré volgde maar moest passen voor Matteo Puffet. Brent Aerden van de club liet ook mooie dingen zien en werd derde door Arno Van Mieghem in de slotminuten te passeren. He scenario voor de tweede reeks was nog strakker met Martens en Cambré meteen in de spits. Boeiend was het daar achter met eerst Aerden, dan Puffet en tot slot weer Aerden op plaats drie. Puffet werd nog geklopt door de in reeks 1 uitgevallen Nolan Cordens. Martens won algemeen voor Cambré en Aerden. Dieter Vromans was de beste kwartliter voor Marnicq Lagrou en Nicolas Vennekens.