MX World

25/09/2012 19:29 - geplaatst door Marcel Dirks

Goed nieuws voor MC Maasland, Een zoveelste veldslag is alvast gewonnen maar de oorlog duurt voort. Klik op "Thor" en kom meer te weten over het goede nieuws!

Vandaag bereikte ons het heugelijke nieuws dat Mc Maasland over de hele lijn gelijk heeft gekregen van de correctionele rechtbank van Tongeren (Not. 66.97.528-01). Zowel de stedenbouwkundige inspecteur van het Vlaams gewest (Bevoegdheid Vlaams minister Muyters (N-VA)) als de kemphanen van Leefbaar Waterloos bijten dus in het zand met de rechtszaak die zij startten tegen de Neeroeterse Motorcrossclub.

De rechter maakte korte metten met de aanklagers en veegde hun argumentatie op een hoopje. Hiermee wordt zonder meer een belangrijk precedent geschapen in de strijd voor het behoud van de motorcross in Neeroeteren. Een zoveelste veldslag is alvast gewonnen, de oorlog duurt voort. Daarom is het de hoogste tijd dat de politieke wereld deze uitspraak ter harte neemt en beseft dat het de hoogste tijd aan het worden is om in actie te treden. Wij verwachten dan ook niet meer of niet minder dan een krachtig signaal van onze politici om nu eens eindelijk komaf te maken met de plannen rond het crossterrein in Neeroeteren.

Een grondige analyse mag U eerstdaags verwachten,

Met hoogachting,

Kevin Moonen.