MX World

02/06/2019 10:54 - geplaatst door Stingray

He ziet er naar uit dat we en bikkelhard kampioenschap krijgen in de 450 (en in de 250).

Op Thunder Valley wist Ken Roczen opnieuw de leiding in de 450 titelstrijd te veroveren op Eli Tomac. Beiden wonnen ieder hun reeksje, maar Tomac was pas vijfde geworden in de eerste race. Daarin nam Roczen meteen het commando voor Zach Osborne en Cooper Webb en zo bleef het ook. Jason Anderson werd vierde. In de slotreeks ging eerst Webb leiden. Een ronde slechts en dan dwong Roczen hem aan de kant. Tomac zat nu beter in de wedstrijd. Eerst moesten Blake Baggett en Marvin Musquin er aan, en iets over halfweg zeilde Tomac naar de reekszege. Roczen liet zich niet opjagen en werd tweede voor Musquin, Osborne en Anderson. Roczen is nu de nieuwe leider maar de verschillen zijn verwaarloosbaar.

Cianciarulo heerst schreven we in de titel. Daarmee bedoelen we dat hij aan de leiding blijft. Maar zaterdag moest hij toch de reeksen delen met Justin Cooper. Alleen winst in de slotreeks hield Adam overeind voor de dagzege. De relatief onbekende Michael Mosiman werd derde voor Dylan Ferrandis en Chase Sexton. Cooper volgt in de stand op zes punten van Cianciarulo.

Onder Thor alle uitslagen en alle reeksen compleet op videoclip. Weliswaar met reclame, maar hey, niks is gratis in deze wereld behalve MXWORLD.BE...….

Credits: FB Roczen.Uitslag 450 cc

Stand 450 na 3 proeven

Uitslag 250 cc

Stand 250 na 3 proeven

Clip reeks 1 450 cc

clip reeks 2 450 cc

clip reeks 1 250 cc

clip reeks 2 250 cc