MX World

02/06/2019 17:02 - geplaatst door Stingray

Meer dan twee uur lang was ik gekluisterd aan de buis. Ik volgde vandaag de finale van de Red Bull Erzberg Hare And Scramble. Deze overlevingstocht op de motor bleef spannend tot in de op twee na laatste 'special'. Daar zette Manuel Lettenbichler gelijke voet naast die van de Brit Graham Jarvis. Maar zoals het echt sportlui betaamt gaf hij hem de kans om de spekgladde hindernis als eerste te nemen. Daarna was het voor Jarvis een koud kunstje om de klus te klaren. Hij wint zijn vijfde Erzbergrodeo en komt zo op gelijke hoogte met Taddy Blazusiak. De Duitser Lettenbichler bleef tweede voor Mario Roman. Er deden ook flink wat Belgen mee, maar daar komen we eventueel later op terug. Die waren nog niet echt binnen.....

Credits: official erzberg