MX World

02/06/2019 17:28 - geplaatst door Stingray

De kans dat Jeffrey Herlings (Red Buyll KTM) zondag start in Orlyonok lijkt me groot. Om competitieritme op te doen reed hij zijn tweede cross op vier dagen. In Möggers moest hij twee keer de duimen leggen voor eindwinnaar Jeremy Seewer (Monster energy Yamaha). Tanel Leok (A1 Husqvarna) werd derde voor Dennis Ulrich (Bodo Schmidt Husqvarna) en Valentin Guillod (KPM Honda). Jens Getteman werd zesde en Jeremy Delince raakte niet in de top 20. Leok wordt de nieuwe leider voor Ulrich terwijl Getteman terug zakt naar de derde plaats.

Verder onder Thor.

Credits Seewer: ADAC.


Jeremy Sydow haalde het in de MX2 voor Cyril Genot en René Hofer, de thuisrijder. De Duitser won beide reeksen en Genot zette een 2/4 score neer. Nolan Cordens, de enige andere Belg werd 28ste. Hofer blijft leider voor Genot.

In de 125 cc deelden Mike Gwerder en Simon Langenfelder de reeksen, maar laatstgenoemde werd eindwinnaar. Hij blijft ook lieder in de stand. Op de zesde plaats Liam Everts (7/7), nog alitjd goed voor de top drie in de tussenstand.

De drie Belgen in de 85 cc deden het globaal goed met een 5de plaats voor Sacha Coenen, een 8ste plaats voor Yoran Moens, onmiddellijk gevolgd door Lucas Coenen. Op het podium: Edward Bidzans, Julius Mikula en Tobias Caprani. Bidzans leidt, wegens ongeslagen in vier manches.