MX World

02/06/2019 17:48 - geplaatst door Stingray

Vierde in de eindstand en leider af, dat is de magere balans voor Shaun Simpson na Blaxhall. De eindzege in de vierde proef ging naar zin voornaamste rivaal Tommy Searle. Dat was nocxhtans de eerste die in de fout ging in de openingsreeks. Meteen volgde Simpson. Vooraan  beslisten Jake Millward en Jake Shipton de race, terwijl Searle nog vierde werd en Simpson pas zevende na een nieuwe fout. Searle spurtte in reeks twee naar de leiding, gezwind gevolgd door Simpson. Zes ronden vor tijd moest die plotseling de opkomende Harri Kullas en Gert krestinov voor latne en werd vierde. Searle won de wedstrijd voor Krestinov en Brad Anderson. Hij wordt de nieuwe leider met een voorsprong van 5 punten op Simson.

Een eindresultaat van de MX2 was nog niet vrij gegeven. Josh Gilbert won de eerste manche voor Dylan Walsh en Martin Barr.