MX World

07/01/2020 09:40 - geplaatst door Stingray

Nu zaterdag, 11 januari, zal de prijsuitreiking van de Nationale Sportcommissie doorgaan in “Cultuur en Ontmoetingscentrum Oosterhof“, Dokter Vanderhoeydonckstraat 56 te 3560 Lummen. KMC Looise en de Provinciale Afdeling Limburg staan in voor de organisatie van dit evenement. De Kampioenen van België (& Beste rijder) in de disciplines motorcross, snelheid, enduro, Belgian-Endurance Cross (BEX), trial, supermoto, classic bike alsook de laureaten van de Motorcross Coupe de l’Avenir zullen er worden gehuldigd.
Ook de medaillewinnaars van de Wereld- en Europese kampioenschappen zullen worden gehuldigd
De namen van de laureaten van de Gouden Stuur, Beloftevolle Jongere trofee en de winnaar van de BMB milieuprijs zullen bekend gemaakt worden tijdens de prijsuitreiking.
De huldiging van de kampioenen in alle disciplines start om 16.30 uur stipt en wordt beëindigd omstreeks 19.00 uur. Iedereen is van harte welkom!

De toegang is gratis.