MX World

31/01/2020 19:52 - geplaatst door Stingray

De nieuwe Suzuki RM-Z250 is gemaakt om te presteren onder alle omstandigheden. Om het potentieel van de spectaculaire nieuwe crossmotor écht te laten zien gaat Suzuki Motoren de samenwerking aan met Nick Kouwenberg, voormalig Europees Supercross- en Motorcrosskampioen in de MX2-klasse.

Lees er alles over onder Thor.

Eerste meters
Gedurende 2020 komt Nick Kouwenberg in actie op meerdere motorcross-evenementen. Vol enthousiasme heeft de voormalig Europees Supercross- en Motorcrosskampioen al zijn eerste meters gemaakt op de nieuwe RM-Z250. Kouwenberg: “Ik wil me graag verder blijven ontwikkelen en dit partnerschap biedt daar veel mogelijkheden voor. Ik ben ervan overtuigd dat ik samen met Suzuki Motoren een mooie samenwerking tegemoet ga. Deze partnership is bovendien ideaal te combineren met mijn werkzaamheden binnen ons familiebedrijf.”

Special Edition
Nick Kouwenberg rijdt het nieuwste model van Suzuki’s MX-modellen, de RM-Z250 Special Edition. De motor beschikt over een Yoshimura RS-4-uitlaat voor een nóg fraaier geluid, een set wielen van Haan en een Twin Air Powerflow-luchtfilterkit. Daarnaast heeft hij een unieke stickerset.

RM-Z250 én RM-Z450
Beter rijden, sturen en remmen dan ooit. Dat was het doel bij de ontwikkeling van de nieuwe Suzuki RM-Z250. De nieuwe crossmotor is opgebouwd rond een geheel nieuw lichtgewicht frame en swingarm. Het motorblok met een inhoud van 249 cm3 levert meer vermogen en door diverse verbeteringen doen de voor- en achtervering hun werk nog doeltreffender. Naast de RM-Z250 zal Nick ook testwerk verrichten op de RM-Z450, de snelste en felste crossmotor van Suzuki.

Social Media
Volg Suzuki Motoren op Instagram en Facebook om Nick Kouwenberg in actie te zien op verschillende Suzuki crossmotoren.