MX World

03/02/2020 13:41 - geplaatst door Stingray

Op 22 en 23 februari organiseert BeTeMo de openingswedstrijd van het seizoen 2020. Op 9 februari wordt de internationale wedstrijd in Hawkstone Park gereden, de laatste voorbereidings cross op de start van het WK in Matterley Basin. Maar niet ieder team of rijder kan daar starten. Daarom hebben ze bij Betemo een oproep voor de teams geplaatst. Zodat elke Belgische crosser zijn seizoen kan beginnen en iedereen die dat wenst een ultieme gelegenheid krijgt om zijn of haar EK of WK voor te bereiden.

Deze kan U lezen onder Thor.

Persbericht BeTeMo
Op 22 (Jeugd) en 23 (BMB/VLM) februari organiseert BeTeMo de openingswedstrijd van het Belgische motorcross seizoen. De wedstrijden zullen betwist worden op het GP-circuit van het Stedelijk Motorsportcentrum De Heeserbergen in Lommel.
Voor veel rijders en teams is dit een laatste mogelijkheid om hun EK of WK-seizoen voor te bereiden in Belgie, Nederland, Duitsland en Frankrijk. Daarom lanceert BeTeMo een oproep naar de teams die niet naar Hawkstone Park afreizen, om wedstrijdritme op te komen doen Lommel. Voor deze teams en hun internationale rijders heeft BeTeMo een aantrekkelijk voorstel klaar liggen. Voor meer info neem contact met de persverantwoordelijke Leon Van Gestel, via Whatsapp, FB of via e-mail leon.van.gestel@telenet.be

Pressemitteilung BeTeMo
Am 22. (Jugend) und 23. (BMB / VLM) Februar 2020 organisiert BeTeMo das Eröffnungsrennen der belgischen Motocross-Saison. Die Wettbewerbe werden auf dem GP-Kurs des Städtischen Motorsportzentrums De Heeserbergen in Lommel ausgetragen.
Für viele Fahrer und Teams ist dies die letzte Möglichkeit, ihre Europa- oder Weltmeisterschaftssaison in Belgien, den Niederlanden, Deutschland und Frankreich vorzubereiten. Aus diesem Grund ruft BeTeMo die Teams auf, die nicht in den Hawkstone Park reisen, um einen Rhythmus für Lommel zu finden. BeTeMo lanciert einen attraktiven Vorschlag für diese Teams und ihre internationalen Fahrer. Für weitere Informationen wenden Sie sich an den Pressesprecher Leon Van Gestel, über Whatsapp, FB oder per E-Mail an leon.van.gestel@telenet.be

Communiqué de presse BeTeMo
Les 22 (Jeunes) et 23 (BMB / VLM) février 2020, BeTeMo organise la course d'ouverture de la saison de motocross belge. Les compétitions seront disputées sur le circuit GP du Municipal Motorsport Centre De Heeserbergen à Lommel.
Pour de nombreux coureurs et équipes, c'est une dernière possibilité de préparer leur saison de Championnat d'Europe ou du Monde en Belgique, aux Pays-Bas, en Allemagne et en France. C'est pourquoi BeTeMo lance un appel aux équipes qui ne se rendent pas à Hawkstone Park pour trouver un rythme pour Lommel. BeTeMo lance une proposition attractive pour ces équipes et leurs pilotes internationaux. Pour plus d'informations, contactez le responsable de presse Leon Van Gestel, via Whatsapp, FB ou via e-mail leon.van.gestel@telenet.be