MX World

09/02/2020 18:25 - geplaatst door Stingray

In ons wedstrijdverslag noemden we Jago Geerts al. Kort daarna prijkte zijn Brits wedervaren op de social media. Klik op Thor voor zijn verhaal

 

 

Geerts: "Tijdens de eerste reeks was het een zware strijd met de andere deelnemers en het circuit. De regen van afgelopen nacht had het circuit herschapen in een modderpoel. Halfweg de wedstrijd heb ik mijn crossbril moeten afzetten. In een wedstrijd als deze strijden zonder de bescherming voor mijn ogen maakte dat het heel erg moeilijk rondrijden was. Door de koude en de nattigheid was ik na de eerste reeks helemaal verkleumd."

"Voor de start van de tweede reeks had ik een plaats aan de buitenkant van het starthek uitgekozen. Tot de eerste bocht verliep alles volgens plan tot ik in aanraking kwam met een andere deelnemer en onderuit ging. In enkele ronden vocht ik mij van de laatste plaats terug naar de twaalfde. Nadien wist ik nog op te klimmen tot de vijfde plaats tot een valpartij roet in mijn goede eindnotering gooide."

"Ik heb mij dit weekend wel bezeerd aan mijn rechter bovenbeen. Met enkele zakjes ijs op mijn been te leggen op de terugweg naar Dover hoop ik de zwelling tot een minimum te beperken. Of tegen middernacht de boten nog uitvaren tussen Dover en Duinkerken is nog bang afwachten. Als de storm uitblijft des te beter, anders zal het nog een nachtje slapen worden in Groot-Brittanniƫ."

Belden ondersteuen Jago's verhaal onder Thor.

Credits Stefan Geukens en FB Jago.