MX World

28/06/2020 19:47 - geplaatst door Stingray

In Dalecin is Tom Vialle winnaar geworden van de beide MX2-reeksen.  Jago Geerts werd tweede in de eerste reeks maar verdween in de slotreeks enkele ronden voor tijd uit de wedstrijd. Op dat ogenblik reed hij in tweede stelling en was goed voor goud of zilver.  Nu ging het zilver naar René Höfer voor Simon Laengenfelder en Richard Sykina. Nathan Renkens werd 6de algemeen, Geerts  9de en Liam Everts - ook een keer uitgevallen werd nog 17de na een 12de plaats in Reeks 2.  Onze man ter plaatse: "Jago  werd in de eerste reeks 2de achter Vialle. Zijn moto liep niet echt goed. In de tweede reeks ging de motor kapot toen hij Vialle aan het aanvallen was voor de reekszege, Renkens werd 6 en 9 dacht ik. Door een aantal ongevallen liep het schema nogal wat vertraging op.

Max Nagl won de eerste manche MX1 voor Pascal Rauchenecker, Vaclav Kovac en Martin Krç. Greg Smets finishte als 21ste. De slotreeks werd niet meer gereden omdat  de ambulance en de heli beiden weg waren.