MX World

12/09/2020 19:06 - geplaatst door Stingray

Andrea Bonacorsi (Fantic) is ook vandaag winnaar geworden van de beide reeksen van de 125cc-klasse in Faenza.  Hi won beide reeksen, telkens voor Guillem Farres (KTM). Op de derde plaats in de eindstand sloot David Braceras (KTM) af. Het EK is nu halfweg met nog 1 proef in Spanje en 3 in Lommel. zoals het er nu naar uit ziet zal Liam Everts er zijn ereplaats niet kunnen verdedigen. Bonacorsi telt  34 punten voorprong op Farres, die op zijn beurt een verschil maakt van 8 punten op Pietro Razzine. Schrijf de Spanjaarden niet af, want ze leerden zandhappen van Jimmy Verburgh.... en dan kom er eerst nog hun thuiswedstrijd.

Met nog twee wedstrijden te gaan - ook in Italië - staat Brad Anderson riant aan de leiding in het EMX 2-T. Fijn voor Brad, maar het is maar een flauw kampioenschap. Anderson zal wellicht zijn titel vast leggen in de eerstvolgende proef, geizen hij nu rees 49 punten voorsprong telt op Eugenio Barbaglia en exact 50 op Federico Tuani. Vandaag won Anderson beide reeksen en ging hij Manuel Iacopi en Tuani vooraf in de eindstand.

Brad anderson, credits MXGP.