MX World

22/12/2020 10:31 - geplaatst door Stingray

Infront Moto Racing en GP Limburg VZW zijn verheugd om de MXGP van Vlaanderen - België in Lommel te bevestigen tot 2023! De contractverlenging betekent dat de MXGP de komende drie seizoenen naar het ‘zwaarste zandcircuit ter wereld’ trekt terwijl de sterren van het FIM Wereldkampioenschap motorcross de uitdaging van het diepe zand van Lommel aangaan. Het populaire Belgische circuit organiseerde in de jaren 90 zijn eerste FIM Motocross Wereldkampioenschap-evenement en heeft sindsdien vele succesvolle Grand Prix's gepresenteerd, evenals de Monster Energy FIM Motocross of Nations in 2012, samen met de ongelooflijke Belgische triple-header van dit jaar! De drie GP's in Lommel testten dit seizoen zelfs de meest bekwame zandrijders in de paddock, terwijl de piloten werden getrakteerd op verschillende baanlay-outs, waarbij de baan een complete revisie onderging ten opzichte van het normale ontwerp. Infront Moto Racing is verheugd om verder te werken met de Belgische Grand Prix-organisator, GP Limburg VZW en FMB-Fédération Motocycliste de Belgique, en de komende jaren terug te keren naar deze iconische locatie.