MX World

05/11/2021 13:37 - geplaatst door Stingray

Het Franse zandkampioenschap (CSS) dat vorige maan startte in Berck, wordt over tien dagen hervat. Dat is het geval met  met twee evenementen in het zuidwesten van Frankrijk, namelijk Magescq (13-14 november) en Hossegor (20-21 november). En Honda SR Motoblouz maakte bekend dat Cyril Genot deel zal uitmaken van het team. 

 De CCS-competityie is de laatste jaren uitgegroeid tot een van de meest aantrekkelijke offroad events in Frankrijk.  Met natuurlijk de Enduropale du Touquet als hoogtepunt. Om de kleuren van het team en zijn partners zo goed mogelijk te verdedigen, heeft Josse Sallefranque zojuist de komst in het team van Cyril Genot bevestigd. Na zijn 22e verjaardag afgelopen juni te hebben gevierd, heeft Cyril zich in het verleden onderscheiden in het Europees kampioenschap, voordat hij zich dit seizoen concentreerde op het Duitse MX1-kampioenschap waar hij tot de finale om de titel speelde. Als zesde met het Belgische team in de laatste Motocross des Nations, schitterde hij recentelijk in Loon tijdens de tweede etappe van het Franse Sables-kampioenschap, waar hij op het podium van het evenement klom. Hij begint in zijn nieuwe kleuren in Magescq.