MX World

12/05/2022 10:08 - geplaatst door Stingray

Met ingang van Riola Sardo zal de 20-jarige Mattia Guadagnini de rest van het seizoen 2022 afwerken in de MXGP-klasse op de GasGas MC450F. De italiaan wed vorig ajar vierde in eht WK MX2 met enkele GP-overwinningen. De gooi naar de titel in 2022 leek niet te lukken. MOmenteel staat Mattia op de 7-de plaats, met een derde stek als beste reeksuitslag.

Mattia Guadagnini: "Ik had grote verwachtingen dit seizoen. We kenden met het team een p rima voorbereiding, maar in de wedstrijden zelf liep het te vaak verkeerd. We zijn nog niet halfweg het seizoen maar de realiteit is dat ik wellicht niet het doel haal dat ik vooropgesteld had. Daarom is het goed om vooruit te kijken naar volgend seizoen. Ik heb nu voldoende wedstrijden om me aan te passen aan de 450. Dat is doorgesproken met team De Carli en dit kan positief uit draaien voor iedereen.