MX World

17/07/2022 13:59 - geplaatst door Stingray

Het Yamaha factory team van Louis Vosters is onder stoom aan het komen. In Loket won Jeremy Seewer de eerste manche op een indrukwekkende wijze. Met Maxime Renaux op drie en Glenn Coldenhoff op vier mag er van een dik succes gesproken worden. Seewer was de eerste die de jacht opende op Tim Gajser, die vergeefs probeerde om leider Jorge Prado uit het zadel te lichten. De honger van Seewer was nog niet gestild, hij had gisteren ook al de kwalificatie gewonnen, en zette door op Prado. Prado begon te verzwakken en hij zou - na Gasjer - ook nog eens Renaux en Coldenhoff zien langszij komen. Jeremy Van Horebeek en Brent Van doninck streden lang zij aan zijn net achter de top tien. Enkel Valentin Guillod kon zich er tussen wringen. Ondertussen was ook Romain Febvre op onverklaarbare wijze verachterd. Mooie eerste reeks, leuk om zien.