MX World

21/07/2022 09:56 - geplaatst door Stingray

Roan van de Moosdijk van het Nestaan ​​Husqvarna Factory Racing-team keert dit weekend terug naar het GP-verhaal voor de 14de wedstrijd FIM Wereldkampioenschap motorcross 2022. Het is een lange weg geweest voor Van de Moosdijk, die uit de competitie verdween met meerdere blessures opgelopen in maart. 

Verder lezen....

Met steun van de Nestaan ​​Husqvarna Factory Racing-ploeg nam Van de Moosdijk de tijd die nodig was om volledig te herstellen van zijn val tijdens de Grand Prix van Patagonië-Argentinië en klom een ​​maand geleden weer op zijn FC 250. Nu, na een aantal productieve testsessies, is hij klaar om zich bij zijn teamgenoot te voegen op de zwaarste zandbaan ter wereld.

Met Roan van de Moosdijk weer onder de luifel, zal Nestaan ​​Husqvarna Factory Racing dit weekend op volle sterkte zijn tijdens de Grand Prix van dit weekend. Kay de Wolf wil graag in het zand springen, vooral na het winnen van een manche in Lommel een jaar geleden, en Maxime Grau zal deelnemen aan de EMX250.

Roan van de Moosdijk: "Het was een heel zware blessure, maar alles is heel goed gegaan en ik zal terug zijn in Lommel. Het zijn een paar goede weken geweest op mijn FC 250 en ik kijk ernaar uit om te racen in de FIM Motocross Wereldkampioenschap weer. Ik ga zonder verwachtingen het zand in en probeer dan de rest van het seizoen op te bouwen. Dank aan het Nestaan ​​Husqvarna Factory Racing-team om achter me te blijven."