MX World

26/08/2022 09:14 - geplaatst door Stingray

Na de dramatisch uitziende val van Jeremy Van Horebeek in Frankrijk hebben we ons afzjdig gehouden omdt het ene bericht rond de blessures van Jeremy een ander weer tegen sprak. Maar vandaag vernemen we dat het allemaal mee valt en dat Johan Boonen niet op zoek moet achter eenv ervanger. Al had Brent Van doninck best zijn streng getrokken.

Bericht van de VZW Team Belgium: "Teammanager Johan Boonen heeft vandaag contact gehad met Jeremy Van Horebeek en kan hierdoor bevestigen dat 'De Jerre' wel degelijk zal deelnemen aan de Motocross of Nations op 24-25 september. Na een uitgebreid onderzoek bleek de medische toestand van de Beta Factory rijder best mee te vallen. Breuken werden er bij het onderzoek niet vastgesteld. Een zenuw in de schouder was licht gekneld maar was zeker geen blessure die in de weg zou staan om een laatste keer te schitteren in het grootste motorcross event ter wereld."

Ook het team SDM Corse bevestigde dat nieuws.