MX World

26/08/2022 13:19 - geplaatst door Stingray

In de aanloop naar de finalewedstrijd van de Dutch Sidecar en Quad Masters op 11 september a.s. is afgelopen donderdag het startschot gegeven voor de voorinschrijvingen van deze wedstrijden, waar naast de ONK Sidecars/Quads in het bijprogramma de NK Quads, NK Zijspan en NK Rookie Quads op de finalewedstrijd in Lierop zullen starten. Het volledige overzicht, voorinschrijvingen, actuele programma, time-table, pers accreditatie, tussenstanden en het laatste nieuws over de ONK Sidecar en Quad masters is via de website www.maclierop.nl terug te vinden.

Meer info onder Thor.

Programma (Time-table)

In Lierop staan de volgende klasse achter het starthek ONK Sidecar Masters, ONK Quad Masters, NK Zijspan, NK Quads en NK Rookie Quads. De trainingen starten om 08.30 uur en de wedstrijden rond 11.00 uur.  Klik HIER voor het complete programmaoverzicht

Feesttent zaterdagavond geopend: voorafgaande aan de wedstrijden is iedereen op zaterdag al welkom in Lierop. Het kampeerterrein is vanaf 16.00 uur geopend en de feesttent vanaf 20.00 uur, waar DJ Rob de muzikale invulling op de vooravond van de Finalewedstrijd zal verzorgen.

Overnachten: het is mogelijk om in camper of caravan te overnachten direct naast het circuit op de ruime uitgestrekte camping op zaterdag vanaf 16.00u. Overnachtingskosten bedragen € 15,00.

Toegangsprijzen: de entree voor volwassenen is € 20,00 en voor jongeren van 12 tot en met 17 jaar € 10,00. Voor kinderen onder de 12 jaar is het evenement vrij toegankelijk. Zaterdagavond is de feesttent vrij toegankelijk voor publiek.

Vrije trainingen: in de aanloop naar de ONK Sidecar & Quad Masters op 11 september a.s. is circuit de Herselse bossen in Lierop op woensdag en zaterdag t/m 31 augustus weer voor vrije trainingen geopend.

Aanmelden kan via de website www.maclierop.nl/training